A.C. Dijkman en Zoon

Internationaal transportbedrijf uit Voorschoten

Over ons

A.C. Dijkman en Zoon is gespecialiseerd in voedsel-, chemicaliën-, en koeltransport over de weg. Het bedrijf is gevestigd aan de Pauwenstraat 1 in Voorschoten en verzorgt zowel nationale als internationale transporten.

A.C. Dijkman en Zoon is ontstaan in 1989. Aanvankelijk legde oprichter Aad Dijkman zich toe op het transport van levensmiddelen. Maar de vraag naar zijn diensten nam al gauw een vlucht en het bedrijf ging zich ook toeleggen op chemicaliën- en koeltransport.

Het transportbedrijf houdt nog steeds de lijnen naar de klant kort. Dat garandeert flexibiliteit en kordaat handelen. Zoon Leon is sinds 2003 compagnon van het bedrijf. Samen rijden de mannen geregeld vrachten van en naar de Rotterdamse haven.

A.C. Dijkman en Zoon staat bekend om hun expertise, hoge servicegraad en grote klantvriendelijkheid.

Welk transport kunnen we voor u verzorgen?

food transport

Levensmiddelen transport

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare levensmiddelen zoals bier, vruchtensappen, plantaardige oliën en vetten. Ons werkgebied bestrijkt momenteel voornamelijk de Benelux en Duitsland, maar geen bestemming is ons te ver.

Chemicaliën transport

A.C. Dijkman en Zoon voldoet aan de regels/eisen van het ADR om gevaarlijke stoffen, zoals chemicaliën, te transporteren. Onze vakbekwame mensen beschikken over losse slangen, koppelingen en compressoren en zijn mede daardoor … 

Koeltransport

Koeltransport van bloemen, planten, fruit en groente is al jarenlang één van de specialisaties van A.C. Dijkman en Zoon. Snelheid is essentieel bij het vervoer van bederfelijke waar. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar.

Prins Bernhardlaan 139,
2264 CC Leidschendam

l

KvK nr. 28050131

Bel voor informatie: +31 - 06 30032945